tehnikonline.ro Uncategorized Parchetul lucios si avantajele acestuia

Parchetul lucios si avantajele acestuia



In prezent, tot ai multi romani pun accentul pe calitatea produselor pe care le achizitioneaza. Este un lucru care, personal, ma bucura nespus, mai ales ca si eu sunt genul de persoana care recomanda mereu doar produse de calitate. Recent, am descoperit avantajele unui parchet lucios si, cautand din ce in ce mai multe informatii despre el, am ajuns sa imi doresc sa imi schimb parchetul din toata casa.

Asadar, care sunt avantajele parchetului lucios?

Fiind tratat cu tehnologia Elesgo (tehnologie avansata), acesta devine aproape ignifug si suprafata acestuia nu este afectata de mucurile si scrumul de tigara. De asemenea, parchetul devine rezistent la efectele substantelor chimice folosite in mod curent in curatenia caselor, devine rezistent la pete, abraziuni, precum si la socuri de diferite tipuri. Marginile parchetului sunt impregnate cu un lubricant special, care protejeaza impotriva patrunderii apei, care ar putea cauza deprecierea sa in timp.

Tot datorita tehnologiei Elesgo, acesta capata un aspect lucios, foarte elegant si versati (datorita tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare si de protectie, structura suprafetei este perfect inchisa).

Cand am descoperit parchetul lucios, nu  ma gandeam ca voi ajunge sa imi schimb vechiul parchet, din toata casa! Atentie, daca si voi doriti o schimbare radicala in propria locuinta, luati-va cateva zile libere, deoarece montarea poate tine de la una la cateva zile (in functie de numarul de camere, pe care doresti sa le renovezi). Cu toate astea, montarea parchetului lucios se face usor, cu minim de efort.

Parchetul lucios – avantaje imbatabile la preturi bune

Din punctul meu de vedere, avantajele parchetului lucios sunt imbatabile si acest produs de bricolaj isi merita toti banii. De asemenea, schimba radical atmosfera din  orice incapere si se potriveste cu orice model de mobila. De unde il poti achizitiona? De pe magazinul online ParchetLucios.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *