tehnikonline.ro Uncategorized Un cadou minunat

Un cadou minunat



Se apropia ziua sotiei mele si nu stiam ce cadou sa ii aduc anul acesta.  In toti anii i-am aduc cate ceva diferit, iar acum ramasesem fara idei. M-am intrebat ce ar aprecia cel mai mult, insa stiam ca are de toate si ca va fi greu sa o multumesc cu o simpla prajitura.

Insa, atunci mi-a venit ideea. In urma cu o saptamana ma rugase sa ii repar aspiratorul, deoarece nu mai primea curent si era nevoita sa foloseasca matura. Atunci mi-a picat fisa si m-am gandit sa ii cumpar un apsirator nou.

Dorind sa o impresionez, am cautat aspiratoare profesionale pe internet, in speranta de a gasi un stie de calitate care sa vanda astfel de produse.

Asa am ajuns pe site-ul Sanito.ro, un site care inca de la prima vedere mi-a lasat o impresie foarte buna despre produsele lor. Citind informatii despre magazin am aflat ca activeaza in domeniu de peste 13 ani. Sunt adevarati profesionisti atunci cand vine vorba de vandut detergenti, geluri dezinfectante, dar si alte accesorii de curatenie.

Fiind convins de cele spuse pe pagina lor, am decis sa le dau o sansa si sa cumpar un aspirator de la acest magazin online.

Am intrat pe categoria de aspiratoare sanito, iar acolo am gasit mai multe modele de aspiratoare profesionale, care insa difereau in pret si capacitati.

Am ales un un model destul de performant care aspira atat praful, cat si lichidele. Modelul ales de mine se numeste SW30, 1100W Columbus.

Aceasta clasa de aspiratoare are un rezervor cu o capacitate de 30litri(34,32) cu un motor puternic,cu un sistem integrat de reglare a debitului de aer si pot fi folosite in incaperi mici si medii ca suprafata. Au o latime de lucru de 400mm, sunt usor de manevrat si sunt fabricate din materiale antisoc sau din otel in cazul aspiratorului sw30s.

Avand in vedere aceste specificatii, este precum un “bolid” in lumea aspiratoarelor, ceea ce ii va permite sotiei mele sa fie precum un pilot de curse la intrecere cu praful si murdaria.

Am plasat comanda online, iar transportul a fost gratuit, deoarece intreaga comanda a depasit 175 RON.

Aspiratorul a intrat in posesia mea in doar o saptamana de la comanda exact la timp, deoarece mai lipseau 3 zile pana la ziua sotiei mele. Cand l-am primit, m-am asigurat ca totul este in regula si functioneaza. Aspiratorul s-a prezentat foarte bine, iar modelul arata chiar mai bine decat pe site. M-a surprins faptul ca este destul de silentios avand in vedere capacitatea de absortie si puterea sa.

Nu pot sa zic decat ca sotia s-a bucurat foarte mult cand a vazut ce cadou i-am facut si abia astepta sa faca curatenie cu noua sa “jucarie”.

Sanito.ro este un magazin foarte bune pentru cei care vor sa cumpere produse si accesorii de curatenie de inalta t. Preturile vor fi mereu acceptabile, iar produsele de nota 10. Nu exista concurenta pe piata care sa ofere o gama mai diversificata decat Sanito.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *