tehnikonline.ro Uncategorized Prezentare de profesionisti!

Prezentare de profesionisti!



Prezentare de profesionisti!

Pentru persoanele care activeaza in lumea afacerilor cunosc importanta unei mape de prezentare mai ales in timpul intalnirilor business.

Mapa de prezentare este probabil cel mai important instrument de lucru al oricarui reprezentat de firma sau al unui agent de vanzari. Aceasta trebuie sa reflecte profesionalism, seriozitate si incredere pentru ca influenteaza in mod direct atitudinea clientilor spre produsul sau serviciile vandute.

Ce trebuie sa contina o mapa de prezentare?

In primul rand, mapa reprezinta imaginea firmei, acest lucru cere din start profesionalism si un design cat mai placut pentru a atrage potentiali clienti.

In interiorul mapei trebuie sa avem un material publicitar cu prezentarea firmei sau a afacerii, un bun exemplu ar fi un flyer sau un pliant cu un design frumos sau alte materiale cu scop de prezentare.

Lista de produse si serviciile prestate trebuie sa fie evidentiate in mod clar, pentru a facilita procesul de convingere al clientului. De preferat, cu mapa sa se ofere si materiale promotionale.

Catalogul de produse prezent in mapa de prezentare trebuie sa se ofere in majoritatea cazurilor clientilor existenti pentru ca acestia sa aiba o imagine mai clara a produselor prezentate. Un alt aspect foarte important este ca pe coperta numarul 3 sa se ataseze o carte de vizita a reprezentantului companiei.

Cand este oportun sa oferim o mapa de prezentare?

Mapa de prezentare se ofera de fiecare data persoanelor care se arata interesate de firma sau de produsele comercializate de firma respectiva. Materialele alese din mapa de prezentare au rolul de a oferi o imagine pozitiva despre companie si de a intari increderea in produsele firmei care incearca sa vanda materiale sau servicii.

Este oportun sa oferim mapa de prezentare de fiecare data cand doi reprezentanti ai firmelor se intalnesc la simpozioane, targuri de afaceri sau alte manifestari unde se mediatizeaza lumea afacerilor.

De unde cumparam mape de prezentare?

Magazinul online agrafa.ro detine o gama vasta de prodsue din aceasta categorie mai ales mape personalizate.

Gama de mape personalizate este foarte diversificata, deoarece clientii pot alege mape de prezentare cu simplu sau dublu big, tipar digital policromat, buzunar stantat aplicat prevazut cu fanta pentru cartea de vizita.

Acestea sunt doar cateva din optiunile oferite de agrafa.ro, magazinul de incredere cu materiale promotionale.

Agrafa.ro este un magazin bine cunoscut de foarte multe firme si companii mari din Romania, deoarece acesta ofera cele mai bune materiale promotionale de pe piata. Gama lor nu se limiteaza doar la mape personalizate sau pixuri, ci orice produs imaginabil poate fi personalizat sau printat.

In portofoliul lor se numara nume mari, extrem de cunoscute in Romania, precum Antena 1, Kanal D, Carrefour, Fan courier, Digi 24 si multi altii.

Este varianta de promovare cea mai sigura, deoarece firmele care apeleaza la serviciile lor primesc de fiecare data produse cu scop publicitar, de caltiate superioara.

Secretul consta in prezentarea produsului, iar agrafa.ro te poate ajuta sa iti atingi scopurile pe care ti le-ai propus inca de la bun inceput!

Profesionsitii aleg prezentarea ca la carte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *