tehnikonline.ro articole MWC 2019: Avenir Telecom prezintă Energizer® P18K Pop: smartphone-ul cu cea mai puternică baterie de pe piață

MWC 2019: Avenir Telecom prezintă Energizer® P18K Pop: smartphone-ul cu cea mai puternică baterie de pe piață

Avenir Telecom, sub licența exclusivă Energizer®, prezintă mult-așteptatul său model Power Max P18K Pop. Acest smartphone unic încorporează cinci camere, un ecran mare de 6,2 inci Full HD+ și o baterie de 18.000 mAh – cea mai mare puternică baterie văzută vreodată într-un smartphone.

18.000 mAh: primul smartphone din lume cu o baterie atât de puternică

Având o durată de viață a bateriei ce reprezintă o adevărată provocare pentru producători, Power Max P18K Pop rămâne dedicat gamei de produse de mare durabilitate ale Energizer®. Această nouă generație de smartphone încorporează progrese tehnologice de neegalat, deoarece oferă cea mai puternică baterie dezvoltată vreodată pentru un smartphone, oferind o soluție concretă pentru nevoile utilizatorilor de smartphone-uri. Software-ul și sistemul de operare alese cu atenție ajută la extinderea duratei de viață a bateriei, promițând și o experiență plăcută de utilizare.

Power Max P18K Pop va fi pe placul multor utilizatori, având în vedere că aceștia vor putea folosi smartphone-ul în până la 90 de ore de convorbiri, să asculte 100 de ore de muzică și să vizioneze în jur de 2 zile de clipuri video la o singură încărcare a bateriei. În modul de așteptare, bateria durează până la 50 de zile, fiind ideală pentru călătorii lungi în care accesul la energie poate fi limitat. Iar când este necesară o încărcare completă, utilizatorii își pot reîncărca rapid dispozitivul datorită funcției de încărcare rapidă, utilizând portul USB-C de nouă generație.

Camere Pop-up – o revoluție fotografică

Nimic nu a fost lăsat în urmă atunci când a fost proiectat Power Max P18K Pop, în măsura în care și camerele foto beneficiază de caracteristici inovatoare. Noul smartphone Energizer® este printre primele care are cinci camere, dintre care două sunt orientate spre partea din față, incluse în carcasa “pop-up”. Camerele, de 16MP și 2MP, promit utilizatorilor imagini clare și luminoase pentru a răspunde tuturor nevoilor fotografice ale acestora.

Power Max P18K dispune de 3 camere pe partea din spate (12MP + 5MP + 2MP), care împreună produc fotografii incredibil de strălucitoare, cu o profunzime de câmp.

Introducerea tehnologiei Pop-Up permite înglobarea în smartphone a unui ecran complet neîntrerupt. Ecranul Full HD+ de 6,2 inci oferă o calitate excepțională a imaginii, cu culori bogate și un contrast puternic. Promite o experiență imersivă a utilizatorilor, afișând imaginile așa cum ar trebui să se vadă.

Oferă performanțe la nivel înalt

Performanța a fost caracteristica principală în dezvoltarea P18K Pop pentru a oferi un smartphone mai inteligent, mai rapid și mai puternic.

Acesta oferă 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare pentru a permite utilizatorilor să treacă ușor de la aplicație la aplicație și să stocheze mii de fișiere multimedia.

Chipset-ul MediaTek Helio P70 asigură agilitatea și viteza într-o serie de sarcini. Performanța grafică a telefonului a fost îmbunătățită, optimizându-se eficiența energetică și oferind o experiență de neegalat pentru utilizatori.

Noul model va fi disponibil pentru a fi testat la standul Energizer® Mobile din sala Square Congress (#CS 96), în perioada 25-28 februarie, la Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *