tehnikonline.ro Uncategorized Pregatiti-va din timp cu incaltaminte pentru vara

Pregatiti-va din timp cu incaltaminte pentru vara



Stiu, mai sunt multe luni pana sa vina vara in adevaratul sens al cuvantului. Dar asta, personal, nu ma impiedica sa ma pregatesc de acum cu cateva perechi noi de incaltaminte. De cand ma stiu, am avut o mare slabiciune pentru sandale dama, fie ca a fost vorba de sandale cu toc sau sandale fara toc. Si cu toate ca inclin mai mult pentru cele fara toc, nici de celelalte nu ma pot debarasa definitiv.

Fiind si o fire foarte vulcanica, prefer ca incaltamintea – si mai ales cea de vara – sa fie foarte usoara si lejera, plus usor de incaltat ca sa ma pot bucura de zile pline de activitati. Iar sandalele fara toc sunt candidatele ideale pentru acest post. In plus, varietatea de modele si culori mereu imi incanta privirea si cu greu le rezist, mai ales atunci cand mi se pune pata (in sensul bun) pe o pereche anume.

Nici sandalele cu toc nu sunt rele, doar ca pe acestea eu le port la ocazii mai speciale sau la iesiri de seara, la o terasa cu prietenele. Desi sunt la fel de frumoase, sandalele cu toc nu sunt la fel de comode ca cele fara toc si trebuie sa fii atenta cum pasesti cu ele, ca sa eviti accidente neplacute (si dureroase). Nimic nu e mai dureros (si la propriu si la figurat) decat sa iti luxezi glezna in mijlocul verii!

Pregatiti-va si voi din timp cu incaltaminte noua! Un mod placut de a uita de vremea geroasa de afara este terapia prin shopping online, shopping pe care il faci din confortul propriului camin, de la caldurica. Eu una uit de vremea rea, imi prepar o ciocolata fierbinte, pe care o savurez incet, in timp ce navighez pe internet, in cautarea celor mai frumoase modele de incaltaminte de vara (si nu numai).

Este un fel de sport pentru mine, daca pot sa spun asa. Voi ce fel de ‘’sport’’ practicati pe magazinele de fashion pe care le gasiti online? Eu prefer sandalele si incaltamintea in general, dar am gasit si multe haine cu ajutorul carora mi-am reinnoit garderoba anul acesta, care tocmai a inceput!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *