tehnikonline.ro Uncategorized Detine controlul absolut asupra bateriei de la masini

Detine controlul absolut asupra bateriei de la masini



Pentru posesorii de masini, cel mai frustrant este atunci cand raman fara combustibil si fara baterie la masina. A ramane fara baterie nu inseamna ca ti-a furat-o neaparat cineva, ci ca s-a consumat si trebuie reincarcata.

Probabil ti s-a intamplat si tie! Eu, cu singuranta, sunt patit. Dar ce facem cand se intampla asa ceva?

Tot timpul trebuie sa avem un redresor si un incarcator automat in portbagajul masinii. Este esential, mai ales daca esti genul care asculta des muzica la casetofon. Insa, ascultatul muzicii la casetofon nu este o regula, bateria vehiculului se poate descarca si de la frig. Mai ales in perioada de iarna, cand temperaturile scad considerabil sub zero grade, sunt sanse ca bateria ta sa aiba de suferit.

Pe site-ul e-acumulatori.ro exista o multime de optiuni pentru a mentine mereu un controlul asupra bateriei.

Magazinul comercializeaza o gama vasta de redresoare auto, foarte accesibile la pret si folositoare.

Eu am cumparat recent un incarcator si un redresor Automat RING RBC212 12V 12A.

Acest produs este fabricat de catre Ring Automotive si are o tensiune de iesire de 6/12V. Redresorul Ring RBC212 este ideal pentru bateriile standard de 12V auto/moto si alte vehicule de agrement.

Este foarte simplu de folosit, deoarece utilizatorul pate citi totul pe display-ul din led-uri pozitionat pe marginea dispozitivului.

Ofera posibilitatea de a selecta modul de incarcare, fie rapid sau lent, si are functia de protectie pentru polaritate inversa.

Este indicat pentru vehicule cu acumulatori de 12V cu plumb sau Gel. De asemenea, acest dispozitiv vine la pachet cu cablul de alimentare de tip 240V si clipuri tip crocodil pentru atasarea la baterie.

Beneficiile unui astfel de dispoztiv sunt multe, printre care si incarcarea automata sau designul ergonomic ce permite mutarea dispotiviului cu usurinta.

Din punctul meu de vedere, aceasta este investitia perfecta pe care o poate face un sofer pentru masina sa. Niciodata nu stii cand te poate lasa bateria si de aceea este bine sa fii pregatit la orice ora. Acest dispotiv este foarte accesibil financiar si magazinul e-acumulatori.ro ofera garantie.

De cand mi-am cumparat dispotivul RING RBC212 12V 12A am fost deseori solicitat de catre prietenii care ramaneau fara baterie in trafic, mai ales iarna aceasta cand nu le pornea masina pentru a pleca la serviciu. Oferindu-mi serviciile, i-am convins sa investeasca intr-un dispotiv pentru incarcarea bateriilor, deoarece este un lucru sigur, de durata.

  • ro este un magazin specializat in comercializarea produselor de tip baterie sau pentru incarcarea acestora.

Fiind adevarati experti in acest domeniu, recent m-am interesat si de gama lor de panouri solare, deoarece imi doresc energie verde pentru casa mea si, in plus, reprezinta o investitie foarte buna. Asemenea tarilor moderne si eu doresc acest sistem, deoarece investitia fiind una modica, pe termen lung voi beneficia de energie gratuita!

Recomand e-acumulatori.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *