tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Showroom parchet din lemn pentru o casa din materiale naturale

Showroom parchet din lemn pentru o casa din materiale naturale



In mijlocul naturii omul se simte liber si mult mai bine decat intre betoane. Muntele, marea, aerul curat, padurile ne cheama la ele si trebuie sa sistam pret de o saptamana-doua activitatile cotidiene si sa urmam chemarea.

Sa nu uitam ca stramosii nostri au locuit in pesteri la inceput si abia dupa aceea au inceput sa isi faca locuinte din lut, din piatra sau din lemn! Tocmai de aceea, materialele de constructie naturale sunt mult mai sanatoase si durabile decat celelalte.
Cand un om isi face o casa sau cumpara una, ar trebui mearga la un showroom parchet din lemn si sa aleaga o locuinta care are:

-lemne sanatoase de stejar in ea
-parchet din lemn, mai ales ca in magazinele bine aprovizionate gaseste modele care imita perfect: granitul, piatra, gresia si marmura, dusumeaua, avand aspect modern, dar si rustic.

In privinta cromaticii, in prezent, parchetul din lemn poate fi: alb, aramiu, argintiu, gri, maro, natur, natur inchis, natur deschis si negru.
Un parchet negru va da impresia ca este din abanos si ca este extrem de scump. Vazand casele standard din jurul vostru, nu va puteti imagina ca exista aproape 500 de modele de parchet din lemn si dupa ce plasati comanda, aceasta este livrata la domiciliu.

Este parchetul din lemn un moft? Cu siguranta ca nu si mai degraba este o necesitate. Avantajele acestui tip de parchet sunt urmatoarele:

-are durata mare de viata comparativ cu alte tipuri de pardoseala si poseda cea mai mare rezistenta dintre toate tipurile de pardoseala. Numai gresia il egaleaza in rezistenta si robustete, cu precizarea ca gresia si faianta sunt casabile, in timp ce parchetul din lemn, nu! Imi amintesc ca pusesem gresia de o saptamana pe un hol, iar femeia care ne facea curatenie s-a urcat pe un scaun sa ne stearga lustra. S-a auzit un sunet strident, apoi am observat ca se crapase gresia in locul in care asezase scaunul.

-este calduros si pe suprafata lui oamenii nu aluneca. Nici nu va imaginati ce beneficii mari aduc aceste caracteristici! Stiu doua doamne care au alunecat pe alte suprafete, au cazut atat de tare in case, incat a fost nevoie sa stea cu piciorul in ghips sau cu mana in ghips luni de zile. Persoanele in varsta se misca mult mai greu si nu au aderenta, aluneca si cad si se refac mult mai greu decat cele mai tinere.

Tot aici doresc sa vorbesc despre faptul ca parchetul din lemn nu se umfla cum se umfla altele. Desigur ca nu trebuie sa lasi apa sa balteasca pe suprafata lui, dar trebuie sa stii ca nu se comporta ca parchetul acele ultrasensibil care si daca ai putina zapada sau apa de ploaie pe cizme se resimte.
Daca pe gresie trebuie sa stai cu papuci si cu ciorapi foarte grosi, exceptand cazul in care ai incalzire prin pardosela, pe parchetul din lemn 100% stai cu o soseata subtire, fiindca el emana caldura si izoleaza locuinta.

Sper ca te-am convins sa alegi parchetul din lemn si sa nu cumperi altceva pentru casa ta fiindca tineretea nu tine o vesnicie.
Parchetul din lemn este prietenos cu toate varstele si merita sa investesti in el, chiar daca este mai scump decat alte pardoseli.
Da, mizeaza pe parchet si nu vei regreta, fiindca multi oameni care vor sa isi cumpere case se lasa condusi de aspectul parchetului si materialul din care este facut. Parchetul modern, din materiale dubioase nu este la fel de garantat cum este cel din lemn.

In afara parchetului, daca tot analizezi cu atentie catalogul virtual al magazinului Gudart, fii atent si la calitatea gresiei si faiantei aduse din Italia.
Parchetul aflat in stocul magazinului este destinat urmatoarelor incaperi: dormitor, living si bucatarie, dar in opinia mea, pe holuri, la exterior si in baie se impune prezenta gresiei, care se poate sterge mult mai usor de apa.

Pune parchet numai in dormitoare si sufragerie, sa ai caldura asigurata, iar pe suprafetele cu gresie covoare antialunecare, in special in zonele cu trafic intens!
Important este ca ai gasit magazinul ideal si din el poti alege tot ce iti trebuie pentru casa ta, iar comanda este livrata la adresa indicata in cel mai scut timp.
O casa trebuie sa fie calduroasa, curata si primitoare, dar sa arate si bine si sa te inspire, sa stai de drag in ea. Gandeste-te ca sunt zile intregi cand ploua si nu poti sa iesi mai mult de doua-trei ore din camera ta, de aceea este important ce vezi in ea.

In afara faptului ca spatiu acela iti apartine si iti ofera securitatea de care ai nevoie, el trebuie sa te si inspire.
Este minunat ca inca se mai gaseste parchet din lemn si renumita gresie rectificata din Italia a patruns si pe piata noastra! Casele noastre nu vor fi cu nimic diferite de casele bogatilor sau vedetelor lumii, daca avem idei magnifice si investim in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *