tehnikonline.ro Uncategorized De ce sa alegi incalzirea electrica

De ce sa alegi incalzirea electrica

Ca in fiecare an, in aceasta perioda, colegii mei de serviciu si-au format un obicei in a discuta despre facturile enorme pe care le au din cauza sistemelor de incalzire ineficiente pe care le-au implementat atunci cand si-au construit casele. Din fericire eu ma tin departe de aceste discutii, deoarece am preferat sa ma incalzesc folosind o forma de energie curata si sigura. Vorbesc despre aparte de incalzire electrice, pe care le cuplezi la priza doar cand ai nevoie, iar costurile la final de luna sunt mult mai mici decatcele cu o centrala pe lemne.

Pana acum mi-am cumparat destule electrocasnice si aparate de incalzire de pe magazinul online Dwyn.ro, deoarece detin produse de inalta calitate, iar preturile sunt intotdeauna convenabile.

De data aceasta, am mai cumparat un calorifer electric Hausberg HB-8910, deoarece este o marca foarte bine cunoscuta. Acest calorifer electric are 9 elementi si foloseste o putere maxima de 2000 W. Prevede functia de reglare a caldurii in 3 trepte si este dotat cu termostat de siguranta. Caloriferul este foarte eficient si, imediat ce l-am primit prin curier, a si fost pus la proba pentru a vedea cum incalzeste. Am fost foarte placut surprins de faptul ca a reusit sa incalzeasca o incapere de 25 m2 intr-un timp relativ scurt. La final de luna, am mereu cele mai mici facturi fata de toti prietenii mei si nu trebuie sa stau cu grija ca ceva ar putea lua foc.

Magazinul Dwyn.ro comercializeaza doar produse de inalta calitate, pe care le recomand cu incredere celor care doresc o alternativa la caldura in iarna aceasta. Gama de produse Dwyn va va surpinde prin calitatile superioare ale unor brand-uri recunoscute, dar si prin preturile si reducerile de sezon. Cel mai frumos cadou de Craciun ti-l aduce Dwyn.ro, sub forma de caldura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *