tehnikonline.ro Uncategorized Care sunt cele mai bune usi pentru casa ta

Care sunt cele mai bune usi pentru casa ta



La fel ca multi altii, si eu imi doresc cele mai bune produse si accesorii pentru mine si locuinta mea. Chiar daca acestea genereaza un cost mai ridicat, calitatea, de obicei, este de neegalat, iar produsele sunt mult mai rezistente.

Anul acesta, cand am decis sa schimb usile in apartament, am luat hotararea sa cumpar de la un magazin autorizat in comercializarea unor produse de calitate.

Magazinul ales de catre mine se numeste exclusivedoors.ro si detine produse, asa cum sugereaza si denumirea, exclusiviste. Fiind parteneri oficiali ai brand-ului german Grauthoff, acstia prezinta doar produse de cea mai buna calitate, iar asta nu o spune doar firma, ci clientii multumiti care au cumparat usile de la exclusivedoors.ro.

Gama varita de usi interior de la exclusivedoors.ro este, intr-adevar, mare si ofera cate un produs pentru gusturile fiecarui client. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost serviciul prin care se comanda. Mai intai se solicita o oferta pentru pretul produsului, in care clientul cere detalii pentru usa respectiva incluzand marimea de care are nevoie.

Dupa ce am trimis solicitarea, exclusivedoors.ro a trimis imediat un raspuns cu tot ce tine de preturi si transport. Din fericire transportul era  gratuit, iar pretul usilor a fost unul foarte bun avand in vedere calitatea produselor.

Modeul de usa pe care l-am ales din categoria de usi interior din lemn si sticla securizata se numeste HGM Madison Vopsit. Aceasta usa este fabricata din lemn foarte rezistent vopsit cu o nuanta alba, care ajuta la pastrarea usii in forma perfecta in conditii de condens si alte elemente ce pot duce la degradare.

Usa HGM Madison cuprinde o structura tubulara cu rama din lemn masiv, toc reglabil 2 Rillen care imbraca zidul cu pervaze pe ambele parti, balamale cu camasa de teflon si broasca metallica.

Este usa perfecta pentru intrarea in sufragerie, mai ales ca HGM Madison include si patru gemulete din sticla securizata pentru a oferi utilizatorului vedere in camera alaturata.

Dupa ce am comandat usa, am fost anuntat la cat timp o sa primesc produsul si am beneficiait de un transport gratuit. Montajul usii a fost cat se poate de simplu, deoarece exclusivedoors.ro a oferit instructiuni de ansamblare in detaliu pe care oricine le poate face acasa, folosind o surubelnita si un ciocanel.

Am ramas foarte multumit de rezultatul final, deoarece noua usa a oferit locuintei un aspect modern, datorita design-ului deosebit.

Exclusivedoors.ro este alegerea cea mai buna pentru persoanele care doresc sa aduca schimbare in casele lor si sa apeleze la produse foarte bune calitativ. Din experienta mea personala am continuat sa recomand produsele si altor membrii ai familiei si colegilor la serviciu.

Usile comercializate pe exclusivedoors.ro reprezinta o investitie sigura si de durata, prin care o sa schimbati aspectul intregii locuinte. Gama lor nu se limiteaza doar la usi pentru interior, ci si usi metalice, usi pentru exterior sau usi tehnice care sunt destinate unor medii industriale, medicale sau pentru institutii alimentare.

Calitatea va fi mereu la acelasi nivel superior!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *