tehnikonline.ro Uncategorized Sunt multumit de accesoriile BrandGSM

Sunt multumit de accesoriile BrandGSM

De fiecare data cand am nevoie de cablu usb c ma uit la el ca la o bijuterie. La atingere se simte impletitura textila si stiu ca ea ii ofera rezistenta, fiindca fata de alte cabluri pe care le aveam o saptamana, acesta este luat de 10 luni si para ca nou. Nu s-a uzat nici in ceea ce priveste aspectul, nici functionalitatea.

Il folosesc destul de des si la toate dispozitivele fiindca se incarca instant ca si noile dispozitive.

BrandGSM s-a adaptat si are pe stoc cabluri cu mufa UBS-tip-C, asa cum au aproape toate dispozitivele pentru care au fost gandite.

Lungimea lor permite indepartarea de priza sau o pozitie apropiata de sursa de alimentare fiindca pot folosi fara grija telefonul in timp ce este la incarcat datorita aceluiasi cablu 90 de grade.

Ma bucur ca sunt abonata la noutatile BrandGSM, asa sunt la curent cu tot ce apare nou.

N-as fi stiut niciodata ca exista incarcator auto are sa permita simultan incarcarea a doua-trei dispozitive! La inceput am avut incarcator auto single USB, in prezent am in masina mereu incarcator auto triplu USB. Este jenant sa iei pe cineva in masina si sa te roage sa ii dai voie sa isi puna telefonul la incarcat, iar tu sa ii spui sa astepte sa se incarce mai intai al tau…

Cu un incarcator auto triplu USB va fi mereu loc si pentru al treilea dispozitiv.

Printre accesorii GSM de top alaturi de husele elegante cu textura fina care protejeaza telefoanele si tabletele va sta si incarcatorul auto multifunctional cu care ma mandresc.

In afara de faptul ca pot incarca simultan mai multe dispozitive, el serveste si ca suport pentru telefonul meu mobil. Il fixez bine, iar mobilul meu este in siguranta si nu mai stau cu grija lui. Era atat de greu cu incarcatorul clasic, cu telefonul care aluneca dintr-o parte in alta si mainile mele grijulii! Una o ridicam in permanenta de pe volan (recunosc gestul imprudent) sa nu imi ajunga telefonul pe jos si sa se sparga.

Apoi am analizat cu atentie si incarcatorul auto care se transforma in ciocan ce are un rol salvator in situatiile de urgenta si i-am felicitate pe producatori pentru inventivitatea lor.

Din fericire pentru noi, consumatorii, nu se fac liste de asteptare pentru aceste accesorii care valoreaza enorm prin rolul lor important pe care il au si achizitionarea lor nu necesita deplasare. Tot ce ai de facut este sa intri pe site-ul oficial al magazinului, sa analizezi produsele cu atentie si sa le alegi pe cele de care ai nevoie.

Dupa finalizarea comenzii sa fii sigur ca marfa soseste la adresa indicata de tine, iar la cumparaturi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit in orice colt al tarii.

Tine legatura cu acest magazin de accesorii fiindca dispozitivele se modernizeaza pe zi ce trece, iar pentru telefoanele ce merg cu viteza luminii este nevoie de cabluri si incarcatoare pe masura!

Afacerile mele, profesia mea depind de telefonul mobil, de laptop si de tableta si ma intreb cum m-as descurca fara aceste accesorii performante?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *