tehnikonline.ro Uncategorized Jocurle online sunt cea mai buna forma de distractie

Jocurle online sunt cea mai buna forma de distractieDe cand am descoperit site-ul hepy.ro nu am mai putut sa ma misc din fata monitorului, deoarece, pe acest site, am gasit o multime de jocuri gratuite.

Jocurile de pe hepy.ro sunt foarte bine realizate, iar majoritatea beneficiaza de grafica 2D si 3D, realizata la standarde foarte inalte.

Pe site-ul lor jucatorii au posibilitatea de a alege dintre miile de categorii de jocuri dupa bunul plac.

Indiferent de gusturile fiecaruia, hepy.ro detine jocuri cu impuscaturi, jocuri cu masini, jocuri de actiune si aventura, jocuri pentru fete cu gatit sau moda si multe altele.

Jocurile de pe hepy.ro satisfac si partea educativa, deoarece prin intemediul jocurilor copii pot invata, de exemplu, care sunt regulile de circulatie sau pot sa aprofundeze o aptitudine precum gatitul.

Site-ul hepy.ro detine jocuri, atat pentru fete, cat si pentru baieti, iar fiecare aplicatie este mai deosebita decat precedenta.

Parintii ar trebui sa fie mai receptivi si sa isi lase copiii sa se joace mai des jocuri online, deoarece acestea nu reprezinta un pericol pentru cei mici, unele chiar ii ajuta sa depaseasca anumite faze.

Un exemplu il pot da chiar de la mine din familie. Fiica mea, inainte sa intre in contact cu aceste jocuri hepy online nu avea nicio inclinatie si toata ziua prefera sa stea in fata televizorului. Asta pana cand i-am aratat jocurile online de care nu a mai dorit sa se desparta. A inceput sa joace tot mai multe jocuri cu Barbie, in care trebuia sa simuleze ca este bucatareasa, coafeza sau croitoreasa. De atunci a ramas pasionata de meseria de coafeza si zilnic isi pieptana papusile, iar pe unele le-a si tuns.

Asta ne-a bucurat foarte mult pe toti, deoarece este bine ca un copil sa dovedeasca ca are anumite aptitudini inca de mic. Astfel ii va fi mai usor sa faca tranzitia cand va deveni adult.

Jocurile video, in ziua de azi, sunt pretutindeni, indiferent ca este vorba de jocuri online pe calculator, telefon sau tableta. Copiii au din ce in ce mai mult acces la informatii, iar asta nu este neaparat un lucru negativ. Joaca si invatatul trebuie sa mearga mana in mana pentru a incuraja dezvoltarea interesului celor mici in domenii diferite.

Recomand jocurile de pe site-ul hepy.ro, deoarece au reusit nu numai sa capteze atentia fiicei mele, dar si pe a mea. Ma fascineaza jocurile cu masini si fotbal, deaorece acestea sunt cele doua pasiuni ale mele. Siguranta ca pot conduce o masina de curse pe strada o pot avea doar cu jocurile de pe Hepy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *