tehnikonline.ro Uncategorized Secrete pentru o masa de Craciun ca in basme

Secrete pentru o masa de Craciun ca in basme



Craciunul este sarbatoarea care strange in acelasi loc familia, asa ca toate mamele se gandesc ce bucate sa puna pe masa pentru ca totul sa iasa perfect. Cele mai des intalnite mancaruri de pe mesele romanilor sunt sarmalele, carnea de porc, salata si nelipsitele prajituri, care fac deliciul tuturor.

Copiii vin de pe alte meleaguri pentru a lua masa cu parintii si atmosfera este una de poveste, in aer domneste linistea si bucuria revederii.

Casa este decorata si pregatita pentru a il intampina pe Mos Craciun asa cum se cuvine. Pana si gradina ofera o alta imagine, plina de zapada cu decoratiune caprioara Christmas Ardisia. Copiii au fost incantati sa vada modul in care am amenajat locul in care ei isi petrec mult timp jucandu-se cu bulgarii.

In timp ce ei stau afara, gospodinele pregatesc deja ospatul. De pe masa nu lipseste un suport lumanare Christmas White Beauty pe care l-am achizitionat de la Nobila Casa la pretul de 32 lei. Daca doriti accesorii asemanatoare cautati chiar acum magazinul cel mai apropiat. Eu am mers in Sibiu Shopping City la magazinul Nobila Casa si am gasit o gama variata de produse la preturi accesibile.

Atmosfera de sarbatori este cu totul unica, de aceea si casa trebuie sa arate minunat. Cu cateva zile in urma gospodinele fac curatenie si o pregatesc pentru intampinarea oaspetilor.

Cadourile sunt si ele nelipsite, daca au fost cuminti in timpul anului, copiii primesc daruri. De asemenea, adultii isi fac cadou diferite obiecte in semn de apreciere. Eu am ales sa ii cumpar mamei de la magazinul Nobila Casa o decoratiune Om de Zapada Christmas World si tatalui o decoratiune casuta Christmas Ardisia. Uneori lucrurile mici fac diferenta, de aceea un dar poate fi adus in semn de recunostina pentru munca si ajutorul acordat.

Trec anii rapid si lumea este intr-o continua schimbare, dar atmosfera de Craciun este la fel. Pentru a face masa de sarbatori mai bogata am hotarat sa aducem pe masa elemente cu stil si rafinament, asa ca prajiturile noastre au fost coapte in forma tarta Winter Bakery Delight si au fost servite pe un platou M Gold Shine in forma de ren in culori albe si aurii.

Toata cina a fost aranjata pana la ultimul detaliu, chiar si fata de masa Christmas Flakes a fost una speciala, specifica sarbatorii.

Pentru un Craciun de poveste va invit si pe voi sa va bucurati de gama variata de decoratiuni pe care o pune la dispozitie Nobila Casa. Cautati rapid cel mai apropiat magazin pentru a incepe chiar acum pregatirile pentru masa de sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *