tehnikonline.ro articole,blog,gadget Paturi din bambus – un alt fel de rasfat

Paturi din bambus – un alt fel de rasfat



Toamna este un anotimp umed si racoros. Asigura-te ca ai acasa macar o patura care sa iti tina de cald si care sa te protejeze de fluctuatiile temperaturilor. Paturile sunt utile in orice sezon, deoarece sunt confortabile si ofera adapost in orice circumstanta. Alege paturi cat mai pufoase, prietenoase cu pielea, fine si moi, cum ar fi paturile din bambus sau din bumbac.

Patura este acel obiect din fiecare casa, care te face chiar sa te simti acasa. Te infasori in patura moale, iei o cana de ceai sau un pahar de vin si dai startul relaxarii dupa o zi grea si istovitoare la serviciu.

Trebuie sa iti alegi o patura care chiar sa iti placa. Poti sa alegi ceva foarte colorat, care sa te inveseleasca sau ceva foarte pufos, pentru confort garantat. Cu toate astea, sunt si alte aspecte de care trebuie sa tii cont cand alegi sa iti cumperi ceva care te ajuta sa scapi de stres si sa te relaxezi.

Bambusul, desi pare un material tare si inconfortabil, nu este deloc asa. Paturile din bambus sunt foarte fine, sunt calduroase, lasa pielea sa respire, sunt antibacteriene si absorb mirosurile neplacute. Avand aceste caracteristici, poti sa imparti cu incredere patura din bambus pe care ai achizitionat-o si cu cel mic. Nu trebuie sa iti fie frica ca acesta ar putea fi alergic, deoarece acest material tine bacteriile si acarienii departe.

Fie ca alegi o patura mai mica, doar pentru a te infofoli in ea sau una mai mare, pe care o poti folosi si pentru a-ti acoperi lenjeria de pat, trebuie sa fi atent la calitatea acesteia. Paturile din bambus sunt o alegere practica deoarece pot fi folosite in orice anotimp. Pe timpul verii lasa pielea sa respire si te ajuta sa nu transpiri, iar pe timpul iernii mentine temperatura corpului optima chiar si la temperaturi extreme. In cazul in care iti doresti o patura speciala pentru anotimpul racoros sau una pentru atunci cand este mai cald afara, trebuie sa fi atent la densitatea acesteia.

In concluzie, daca iti doresti o patura moale, fina, prietenoasa cu pielea ta si care tine departe bacteriile si alergenii, cea mai buna varianta este alegerea unei paturi din bambus. Nu ezita sa platesti putin mai mult, pentru a avea parte de relaxarea si confortul pe care ti-l doresti dupa o zi lunga si obositoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *